Wat heb ik nodig?

Snelstartgids

  • Ten eerste kan het de moeite waard zijn om uit te leggen waarom u een zwak signaal heeft.
  • De belangrijkste reden is dat uw woning te ver van de gsm-mast verwijderd is, het is de taak van de gsm-mast om het ‘gsm-signaal’ of gsm-signaal door te geven. Het resultaat van deze afstand tot de gsm-mast is dat uw mobiele telefoon niet genoeg frequentiegolven (of gsm-signaal) ontvangt om stabiele gesprekken te voeren of te ontvangen.

Misschien vind je een paar goede plekken in je huis die je kunt bereiken, maar van de ene naar de andere kant rennen om een oproep te beantwoorden of een telefoongesprek te voeren, is precies waarom je in eerste instantie een mobiele telefoon hebt, zodat je overal kunt bellen. . Dus hoe kunnen we u helpen? Welnu, onze pakketten bestaan uit uw twee kleine onderdelen, een kleine antenne die u buiten installeert (we raden aan om hem buiten te installeren, maar 80% van onze klanten installeert hem op een vensterbank of op zolder) deze antenne zal een zwakke gsm-ontvangst spectrum signaal wordt dit signaal via een kabel naar de versterker gestuurd, die dit signaal versterkt. Zo simpel is het.Once you have installed the package ( it takes about 15 minutes to install and comes with everything you need ) and turned it on, you will see the reception bars flying high. From that moment, as long as the package is connected, you have reception around your home. Guaranteed.

Om te beginnen, moet u het juiste pakket kiezen.

Het eerste dat u hoeft te doen, is een keuze maken uit het netwerk dat u wilt versterken. Onthoud dat het niet uitmaakt welk type of model telefoon u heeft, alleen het netwerk waarop u zich bevindt. Er zijn slechts twee frequenties in Nederland die de netwerken delen: 900GSM en 1800GSM voor spraak en 2100 voor 3G-data

Oké, stel dat je je Vodafone (900GSM) wilt versterken – (T Mobile en KPN gebruiken ook de 900GSM-frequentie, elke telefoon die is aangesloten op het T-Mobile-netwerk krijgt ook het signaal versterkt door het pakket).

Maar laten we zeggen dat u zich op het Vodafone- of O2-netwerk (900GSM) bevindt en uw partner op het Orange- of T-Mobile-netwerk (1800GSM), dan heeft u het pakket nodig dat zowel 900GSM als 1800GSM versterkt, zoals we het Dualband-pakket noemen. Het versterkt eenvoudig het 900GSM- en 1800GSM-signaal, maar niet het 2100GSM- of 3G-signaal

Als je alle signalen wilt versterken; de 900GSM, 1800GSM en 3G, dan heb je het Triband pakket nodig. Nu je hebt besloten welk pakket je nodig hebt, is het volgende dat je moet beslissen hoeveel dekking je wilt. Ze beginnen bij 250m2 en gaan van daaruit omhoog.

Apparaten uit de miniserie beslaan gebieden tot 250 m2

Apparaten uit de Pro-serie beslaan oppervlakken tot 500 m2

Apparaten uit de Pro Max-serie beslaan gebieden tot 1000 m2

Copyright © 2020 MobielVersterkers and All Rights Reserved.

Translate »