Retourbeleid

MobielVersterkers.nl is er trots op een 14 dagen geld-terug-garantie voor klanten te bieden voor alle items die defect blijken te zijn.

Bij niet verwachte of toegewenste versterking van het signaal kunnen klanten ons bellen en onze technicians zullen hun best doen op het signaal te versterker.

Mocht dat alsnog niet baten, dan kan de klant het product retourneren.

De klant is zelf verantwoordelijk voor het garanderen van aanwezigheid van voldoende signaal buiten het gebouw.

Als u volledig uw geld terug wilt ontvangen, moet het apparaat ongeopend zijn en in dezelfde staat verkeren dat het werd ontvangen. Wij zullen de retour inspecteren en alle teruggestuurde apparaten uitproberen.

Mocht het verpakking geopend zijn en/of de apparaat gebruikt zijn en het is niet meer verkoopbaar, dan kunnen er kosten van 15% in rekening worden gebracht. Klanten zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending.

Uw bestelling zal worden terugbetaald na ontvangst van het product in de originele verpakking. Losse onderdelen en accessoires accepteren we niet en kunnen ook niet worden geretourneerd.

Retouren moeten terug gestuurd worden naar onze locatie in U.K. Om een retour te verwerken neemt u contact met ons op. Geretourneerde goederen moeten alle originele onderdelen, literatuur, garanties en verpakking bevatten en dienen in dezelfde conditie te verkeren als toen u deze heeft ontvangen.

Terugbetaling voor het geretourneerde product zal de productprijs dekken en de btw. Porto- en administratiekosten worden niet gerestitueerd. Retouren die niet aan de gestelde eisen voldoen zullen worden onderworpen aan een herverpakkingsvergoeding van 15% van de aankoopprijs (exclusief btw). Beschadigde producten, cosmetisch of in andere zin, zullen onderworpen worden aan een herbevoorradingsvergoeding, dit zal per geval worden bekeken.

Indien de bestelling is verzonden is het de verantwoordelijkheid van de koper om de bestelling in ontvangst te nemen en eventueel terug te zenden volgens het retourbeleid. Bestellingen die worden geweigerd op het aangewezen afleveradres kunnen een herverpakkingsvergoeding van 20% oplopen.

Copyright © 2020 MobielVersterkers and All Rights Reserved.

Translate »