Professionele Installatie & Zakelijke Oplossingen

Mobile Amplifiers heeft dekking geboden voor veel bedrijven in binnen- en buitenland. De soorten gebouwen waarvoor we dekking kunnen bieden, verschillen tussen grote woningen, hoogbouw bedrijventerreinen en diverse andere soorten gebouwen. Onze technici hebben bewezen uitgebreide ervaring te hebben in een breed scala aan bedrijfsinstallaties en zijn in staat maatwerkoplossingen te bieden voor elke toepassing. Indien u last heeft van een zwak signaal wordt dit waarschijnlijk veroorzaakt door één of een combinatie van de volgende ‘remmers’: isolatie, bouwmaterialen, afstand en / of schaduw. Wilt u een commerciële toepassing waarbij maatwerk gewenst is, vul dan de Aangepaste Vragenlijst.

Veelvoorkomende soorten locaties

Zakelijkes

Mobiele signaaldekking is niet langer alleen een luxe; het is een noodzaak in de zakenwereld. Het ontvangen van een onvoldoende signaal kan gevolgen hebben voor alle aspecten van het bedrijf, van verkoop tot de algehele bedrijfsproductiviteit. Communicatie met klanten en medewerkers is noodzakelijk om als bedrijf dagelijks goed te kunnen functioneren. Ons systeem kan het verschil maken tussen het binnenhalen van een grote klant of het verliezen van deze klant aan een concurrent die de deal kan afronden.

Huizen

Verhuizen naar uw droomhuis is vaak een nachtmerrie voor mobiele ontvangst. We kunnen een kosteneffectieve oplossing bieden om u verbonden te houden met de rest van de wereld. Met ons systeem zijn we in staat om dekking te bieden door uw hele huis met een onopvallende installatie die de esthetiek van de woning niet aantast.

Medische Faciliteiten

Zorginstellingen en ziekenhuizen behoren tot de leiders van technologische ontwikkelingen. Vaak zijn deze instellingen niet in staat om op volle capaciteit te werken en de efficiëntie te maximaliseren, wat mogelijk te wijten is aan de bouwmaterialen die in deze faciliteiten en op landelijke locaties worden gebruikt. We zijn in staat om dekking te bieden op alle locaties binnen deze faciliteiten, zonder de medische apparatuur te verstoren, wat zo belangrijk is in deze faciliteiten. Communicatie en andere mobiele applicaties zijn essentieel voor medewerkers en klanten in deze stressvolle werkomgeving.

Fabrieken

In deze snel veranderende branche is mobiele beschikbaarheid een belangrijk element geworden als het gaat om productiviteit. Vaak hebben fabrieken veel last van een slechte ontvangst, vaak veroorzaakt door de gereedschappen en machines in de fabriek. Metalen constructies, ingewikkelde lay-outs en ondoordringbare materialen kunnen essentieel zijn voor de fabriek, maar kunnen het signaal en de ontvangst ernstig verzwakken. Door versterkersystemen te gebruiken, zullen deze fabrieken profiteren van zowel efficiëntie als productie.

Entertainment & Gastvrijheid

Gasten en klanten van faciliteiten zoals hotels en casino’s verwachten dat ze, zelfs als ze niet thuis zijn, toegang hebben tot de communicatiemiddelen die ze in hun dagelijks leven gewend zijn. Om klanten en gasten tevreden te stellen, is het belangrijk dat deze faciliteiten deze behoefte garanderen. Door betrouwbare en uitgebreide dekking te bieden over het hele terrein en voor de verschillende draadloze providers, wordt tijdens hun verblijf aan de behoeften van de gasten voldaan.

Onderwijsinstellingen

De huidige onderwijsinstellingen zijn in de loop der jaren gegroeid en uitgebreid. Verspreid over grote campussen bestaande uit meerdere gebouwen, waaronder collegezalen, laboratoria, eetzalen en slaapzalen, is de mogelijkheid tot verbinding belangrijker dan ooit geworden. Zowel studenten als docenten zijn afhankelijk van de draadloze dekking voor onder meer veiligheid, comfort en informatieverzameling. We kunnen je voorzien van de dekking die je nodig hebt op de campus, groot of klein.

 

VUL HET FORMULIER IN EN WIJ NEMEN CONTACT MET U OP VOOR HET MAATWERK VOOR UW BEDRIJF
Contact Informatie

Copyright © 2020 MobielVersterkers and All Rights Reserved.

Translate »