Problemen Oplossen met de Signaalversterker van uw Mobiele Telefoon

Signaalversterkers voor mobiele telefoons zijn apparaten die u kunnen helpen de signaalsterkte in uw kantoor, huis of voertuigen te versterken. Er zijn echter bepaalde factoren die de prestaties van uw boosters kunnen beïnvloeden. Problemen zoals oscillatie en overbelasting zullen resulteren in een vermindering van de prestaties van uw mobiele signaalversterkers. Daarom is het cruciaal dat u deze problemen oplost om de prestaties van uw signaalversterkers terug te krijgen. We noemen enkele veelvoorkomende problemen die van invloed kunnen zijn op de prestaties van uw boosters en de manieren om ze op te lossen. Dit zal u helpen om de problemen zelf op te lossen zonder de hulp van een expert te zoeken.

Oscillatie

Oscillatie is een veel voorkomend probleem dat de prestaties van uw mobiele boosters aanzienlijk kan beïnvloeden. Het treedt op wanneer de versterkte signalen van uw binnenantenne de externe antenne bereiken. Het kan resulteren in een feedbacklus die de prestaties van uw booster kan beïnvloeden en zelfs het mobiele netwerk kan beschadigen. Daarom zijn de boosters ontworpen om oscillatie te detecteren en automatisch corrigerende maatregelen te nemen.

Wanneer de signaalversterker van de mobiele telefoon oscillatie detecteert, zal hij proberen de versterking te verminderen om te voorkomen dat de signalen de buitenantenne bereiken. Maar als het probleem hiermee niet is opgelost, zal de booster zichzelf uitschakelen om schade te voorkomen.

Hoe herstel je het:

Als u een richtantenne gebruikt, richt deze dan weg van het gebouw om te voorkomen dat de signalen van de binnenantenne deze bereiken.

Vergroot de afstand tussen uw binnen- en buitenantennes. U kunt proberen een meer horizontale of verticale scheiding tussen hen in te voeren.

Als het probleem niet is opgelost met de bovenstaande stappen, breng dan een barrière tussen beide antennes. Uw airconditioning en schoorstenen kunnen als dergelijke barrières fungeren.

Overbelasten

Dit probleem wordt vaak aangetroffen in gebieden waar het buiten de cellulaire signaalsterkte erg sterk is. Als de sterkte van de binnenkomende signalen te groot is dat uw booster het niet kan verdragen, zal hij zichzelf uitschakelen.

Hoe herstel je het:

Probeer de richting van uw buitenantenne te veranderen, weg van de beledigende toren.

Als hiermee het probleem niet kan worden opgelost, moet u een verzwakker hebben die de sterkte van de binnenkomende signalen kan verminderen. U moet het tussen uw buitenantenne en versterker installeren om overbelastingsproblemen op te lossen.

Oscillatie en overbelasting zijn problemen die vaak de signaalversterkers van uw mobiele telefoon kunnen beïnvloeden. Gelukkig is het voor u mogelijk om deze problemen gemakkelijk op te lossen om de prestaties van uw boosters terug te krijgen.