Pas uw telefoon aan voor een betere mobiele ontvangst

Diagram of how a cell phone booster works.

Het leven van iedereen lijkt te draaien om smartphones. Met smartphones die tegenwoordig zoveel doen, lijkt het ondenkbaar om het thuis te laten of weg te houden. We hebben altijd muziek die door de oortelefoons blaast, of misschien controleren we de feed op sociale media. Je bent nooit echt van de wereld afgesneden. Maar wat gebeurt er als je dat bent?

 

De ontvangst van je mobiele telefoon kan wankel zijn en je bent misschien gefrustreerd door je verstand. Maak je geen zorgen; we hebben enkele aanpassingen en eenvoudige trucs die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat uw telefoon op een signaal haakt. Lees verder…

Uw netwerkinstellingen opnieuw instellen

Uw telefoon kan op een zendmast worden aangesloten om de levensduur van de batterij te verlengen. Het zal niet veranderen en voortdurend van toren naar toren verschuiven. Er kan zich dus een situatie voordoen wanneer uw telefoon verbinding maakt met een zwakke ontvangst, zelfs als een sterkere mobiele ontvangst van een andere nabijgelegen zendmast beschikbaar is. U kunt de operator handmatig opnieuw selecteren of zoeken naar een beter signaal.

 

Als dat niet het geval is, kunt u uw telefoon altijd opnieuw opstarten om uw telefoon te dwingen opnieuw te scannen.

Ga dichter bij Windows

Voor celsignalen kan het moeilijk zijn om een ​​gebouw binnen te gaan, waarschijnlijk omdat het wordt geblokkeerd door bouwmateriaal zoals baksteen, plaatstaal, blok, gevelbeplating of zo ongeveer alles waaruit de structuur waarin u zich bevindt, bestaat. Als u naar een opening gaat zoals een raam, wordt het gemakkelijker om het signaal te ontvangen.

Ga naar hoger gelegen terrein

Signalen zijn altijd beter op hoger gelegen terreinen. Bergen, bomen of nabijgelegen torens kunnen uw signaal belemmeren. Als je aan het wandelen bent en moeite hebt om een ​​signaal te krijgen, ga dan gewoon naar hoger gelegen grond. Als je in een gebouw bent, ga dan naar het terras of ga naar hogere verdiepingen. Als u zich in de kelder bevindt, weet u precies waar u heen moet.

Inspecteer uw telefoon

De kans is groot dat uw telefoon beschadigd raakt als deze van de tafel of uw hand glijdt. Inspecteer de telefoon zelf en controleer op deuken of breuken in de behuizing van het apparaat. Breng het naar het servicecentrum en laat het repareren als het beschadigd is. Als u geluk heeft, bent u mogelijk nog steeds gedekt door de garantie en kunt u deze altijd laten vervangen.

 

Als niets anders werkt, investeer dan in een signaalversterker voor mobiele telefoons. Een signaalversterker voor mobiele telefoons of een repeater voor mobiele telefoons is de beste langetermijnoplossing voor uw ontvangstproblemen.