FAQs

Zijn mobiel versterkers gecertificeerd?

Ja, al onze versterkers hebben een CE en R&TTE certificering.

Kan een mobiel versterker helpen bij mijn signaal?

Ja, de installatie is eenvoudig en duurt ongeveer 15 minuten. De meeste mobiele telefoon gebruikers hebben in de loop van hun totale mobiele telefoongebruik al eens netwerkproblemen ervaren.

Gebrek aan signaal, verbroken verbindingen en slechte kwaliteit wordt veroorzaakt door een zwak signaal en overbelasting van het netwerk.

Als u één van deze symptomen in uw huis/kantoor, opslagruimte, openbare gelegenheid of voertuig ervaart, dan kan een mobiel versterker het zwakke signaal versterken en u volledige ontvangst (4 of 5 streepjes) bieden, dit resulteert in een sterk en duidelijk mobiel signaal.

Hetzelfde geldt als u een zwak of langzaam signaal bij sms’en, 3G breedband, WAP of andere mobiele functies ervaart, een versterkingspakket kan u helpen. Voor breedband data diensten zal een mobiel versterker niet alleen de het bereik verbeteren, maar ook de data transfer snelheden versnellen; zo bereikt u de volledige potentie van uw mobiele telefoon of 3G data kaart.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat een mobiel versterker GEEN signaal kan produceren in een gebied waar absoluut geen ontvangst is. Een mobiel versterker KAN een ZEER ZWAK signaal versterken, zodat het uitgangssignaal ZEER STERK is.

Eén manier om er zeker van te zijn dat de mobiel versterker voor u zal werken is om een locatie, in uw woning of buiten in de directe omgeving, te vinden waar uw mobiele telefoon een bepaalde hoeveelheid van het signaal pakt, ook al is het signaal zwak.

Hier zal een mobiel versterker uw zwakke signaal versterken en bij het uitgangssignaal zal er een sterk signaal worden geproduceerd. Als u vragen heeft of als u een oplossing wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik een Mobiel Versterker gebruiken in mijn woning?

Ja, Mobiel Versterker producten zijn speciaal ontworpen voor eenvoudige installatie en kunnen zowel in uw woning als in een bedrijf worden gebruikt. Veel gebruikers willen hun mobiele telefoons gebruiken in plaats van de dure vaste aansluitingen en vele hebben een sterker signaal nodig voor hun kantoor aan huis.

Kan ik een Mobiel Versterker product gebruiken in mijn bedrijf?

Absoluut. De meeste bedrijven investeren veel geld in mobiele service abonnementen ten behoeve van de eigenaren, werknemers en klanten. In een zakelijke situatie, meer dan waar dan ook, is een mobiel vesterker noodzakelijk, geen luxe artikel.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een mobiel versterker?

Het duidelijkste voordeel van het gebruik is de versterking van het mobiele signaal. Het signaal is het beste in de omgeving waar de versterker wordt geplaatst.

Bijvoorbeeld, wanneer een mobiel versterker is geïnstalleerd zal een gebied waarin u een onbetrouwbaar signaal heeft van slechts 1 of 2 streepjes worden omgezet naar een gebied waar u de volledige 4 streepjes van ontvangst heeft. In sommige gevallen zijn mensen die geen signaal ontvangen in staat om een mobiele hotspot te creëren.

Deze versterking van de mobiele ontvangst zal resulteren in verbeterde, duidelijkere telefoonkwaliteit en minder verbroken verbindingen.

Mobiel versterkers verbeteren ook het signaal voor breedband data diensten zoals EVDO, HSDPA etc. zodat de snelheid zal toenemen.

Welke frequentie versterker heb ik nodig?

De meeste mobiele providers zenden hun netwerk uit op een 900 of 1800 MHz frequentieband, of beide. High-speed data netwerken of 3G-diensten worden uitgezonden op de 2100 MHz band.

Om de compatibiliteit te waarborgen moet uw versterker dezelfde frequentie als uw mobiele provider gebruiken. Om te bepalen welke versterker uw nodig heeft, kunt u terecht bij ons support center. Het support center kan u het beste model adviseren wat bij uw behoefte past.

Kan ik de versterker zelf installeren?

Absoluut. Er is geen technische kennis vereist om het mobiel versterker pakket te installeren. Elk pakket bevat alles wat u nodig heeft om de mobiele dekking in uw huis/kantoor te verbeteren. Tevens bevat het pakket de instructies die u stap voor stap door de simpele installatie heen helpen

Verkoop is toegestaan?

De verkoop van Mobiel Repeaters voor mobiele telefonie is in Europa toegestaan wanneer de producten voldoen aan de voorwaarden en bepalingen van art. 8. Richtlijn 1999/5/EG van het Europees Parlement & De Raad van 9 maart 1999.
De producten van van mobielversterkers.nl voldoen aan deze voorwaarden. Het kopen/verkopen van een Mobiel Versterker/Repeater is in alle Europese landen vrij toegestaan.

Het gebruik van een Mobiel Versterker/Repeater is in de meeste landen vrij toegestaan. In sommige Europese landen dient de koper officieel eerst schriftelijk toestemming te vragen aan de des betreffende Telecomprovider. Controleer zelf of u een toestemming dient te vragen.

De wetgeving in Nederland

De Nederlandse wetgeving bepaalt dat zendapparatuur, zoals een Mobiel Versterker/Repeater alleen gebruikt mag worden met toestemming van KPN, Vodafone, T-Mobile of andere Telecomproviders.

Dit informatie is aan koper onder de aandacht gebracht voordat de koop tot stand is gekomen. Door het bestellen van een van onze producten heeft koper, door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, aangegeven alle relevante informatie te hebben gelezen en volledig te hebben begrepen.

Wij kunnen hierdoor door de koper op geen enkele wijze aansprakelijk stellen voor eventuele mogelijke gevolgen voortvloeiend uit de aanschaf, de levering, al dan niet verkrijgen van toestemming van de Telecomproviders, of de ingebruikname en het gebruik van een Mobiel Versterker/Repeater.Lees hier wat het agentschap telecom erover vermeld.

Welke betaalmethode heeft u?

U kunt voor uw bestelling betalen met uw credit card, via iDeal, PayPal, Sofort Banking, Bancontact/MisterCash of bank overschrijving.

Is betaling via bankoverschrijving mogelijk?

Ja dit is mogelijk. Bij stap 2/2 van het uitchecken kiest u voor betaalmethode bankoverschrijving. U ontvangt daarna binnen 24 uur van ons een betaallink en gegevens voor het overmaken van het bedrag.

Is betaling mogelijk via Bancontact/MisterCash?

Ja dit is mogelijk. Bij stap 2/2 van het uitchecken kiest u voor betaalmethode Bancontact/MisterCash. U ontvangt daarna binnen 24 uur van ons een betaallink voor het betalen van uw bestelling.

Is betaling mogelijk via Sofort Banking?

Ja dit is mogelijk. Bij stap 2/2 van het uitchecken kiest u voor betaalmethode Sofort Banking. U ontvangt daarna binnen 24 uur van ons een betaallink voor het betalen van uw bestelling.

Hoe wordt mijn versterker geleverd?

Alle bestellingen worden verzonden via DHL express en worden normaal gesproken binnen 1 tot 4 werkdagen afgeleverd. Uw bestelling wordt vanuit ons magazijn verzonden en u ontvangt informatie zodat u uw bestelling kunt volgen zodra deze uit het magazijn is verzonden. Als u vragen heeft over de status van uw bestelling kunt u ook contact met ons opnemen.

Heeft u een retourbeleid?

Ja, wij bieden een 15-dagen geld terug garantie. U kunt de signaal versterker binnen 15 dagen na ontvangst retourneren voor een terugbetaling. Retouren moeten terug gestuurd worden naar onze locatie om te verwerken. Om een retour te verwerken neemt u contact met ons op. Geretourneerde goederen moeten alle originele onderdelen, literatuur, garanties en verpakking bevatten en dienen in dezelfde conditie te verkeren als toen u deze heeft ontvangen.

Terugbetaling voor het geretourneerde product zal de productprijs dekken en de btw. Porto- en administratiekosten worden niet gerestitueerd. Retouren die niet aan de gestelde eisen voldoen zullen worden onderworpen aan een herverpakkingsvergoeding van 15% van de aankoopprijs (exclusief btw). Beschadigde producten, cosmetisch of in andere zin, zullen onderworpen worden aan een herbevoorradingsvergoeding, dit zal per geval worden bekeken.

Indien de bestelling is verzonden is het de verantwoordelijkheid van de koper om de bestelling in ontvangst te nemen en eventueel terug te zenden volgens het retourbeleid. Bestellingen die worden geweigerd op het aangewezen afleveradres kunnen een herverpakkingsvergoeding van 20% oplopen.

Zijn alle versterkers hetzelfde?

Mobiel Versterkers biedt de grootste selectie van oplossingen voor uw mobiele dekking op de markt. Met onze ruime keuze aan oplossingen garanderen we dat we voor U de juiste keuze hebben!

Versterker units variëren afhankelijk de frequentie en het vermogen.

Verschillende providers gebruiken verschillende netwerken om hun signalen uit te zenden. Wij hebben single-band versterkers voor specifieke netwerken, dual-band versterkers die werken op meerdere netwerken en tri-band versterkers welke werken op meerdere netwerken en 3G. Onze oplossingen variëren op basis van vermogen, dat wil zeggen, effectief dekkingsgebied.

Onze producten kunnen dekking voorzien in kleine kantoren en woningen kleiner dan 250 vierkante meter, maar ook in locaties van 5000 vierkante meter of meer, zoals ziekenhuizen, hotels en commerciële kantoorgebouwen. Onze oplossingen zijn gecategoriseerd in ‘Woning / Bedrijf Oplossingen’ of ‘Gebouw Versterkers’. Als u specifieke behoefte heeft en u zou graag iemand van ons technische team spreken, neemt u dan contact met ons op.

Wat maakt Mobiel Versterker anders dan de concurrentie?

Wij zijn nummer 1 in service bieden aan klanten en trots op ons product, kennis en ervaring. Wij zijn ook blij om de Prijs Match Garantie te bieden.

We begrijpen dat er concurrentie is in onze markt, maar wij geloven dat onze producten superieur zijn in kwaliteit ten opzichte van onze concurrenten.

Wij waren het eerste bedrijf in de regio die mobiel versterkers verkoopt en er zijn sindsdien meerdere bedrijven gekomen en gegaan. Veel concurrenten hebben zelf online ons productmerk, onderdeelnummers, FAQ en getuigenissen van ons gestolen en adverteren met VALSE informatie.

Laat u niet misleiden door hen, wij zijn de fabrikant en hebben een team van medewerkers, inclusief technische ondersteuning en telecom engineers in dienst, zij zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. Nog een punt dat ons onderscheidt van onze concurrentie is de Top Kwaliteit van onze producten.

Omdat wij onze producten daadwerkelijk produceren in plaats van ze te kopen bij een willekeurig bedrijf in China kunnen wij u de goedkoopste prijzen en de beste kwaliteit garanderen. Onze producten zijn van zo een hoge kwaliteit dat wij rechtstreeks samenwerken met de netwerkbeheerders die hun klanten naar ons sturen om de behoefte van de klanten voor volledige dekking op te lossen.

Het gebruik van deze apparatuur kan mogelijk een licentie vereisen. Neem contact op met de overheidsinstantie die bevoegd is tot gebruik. Signalbooster.eu kan u niet de goedkeuring of licentie voor de gekochte apparatuur op deze website verlenen, verzoek hierom bij het netwerk of de relevante geregistreerde instantie.

Volgens de R&TTE richtlijn zijn al onze versterkers volledig conform de richtlijn en CE goedgekeurd door vergunningverlenende instantie.

Houd er rekening mee dat MRX Wireless / Mobiel Versteker niet geassocieerd is met Deutsche Telekom of haar Nederlandse dochteronderneming T-Mobile.

Copyright © 2020 MobielVersterkers and All Rights Reserved.

Translate »