Bedrijfsoplossingen Met Professionele Installatie

Geen Signaal = Geen Communicatie

Onze belangrijkste communicatie-apparaten zijn onze mobiele telefoons. Het hebben van een sterk mobiel signaal is erg belangrijk om contact te houden met vrienden en familie.

Maar het is ook een must-have voor bedrijven. Alle bedrijven gebruiken mobiele telefoons om via oproepen, e-mails, en sociale media te communiceren met hun klanten.

Tegenwoordig doen wij bijna alles via telecommunicatie en het is bijna onmogelijk om in een wereld te leven met een slechte mobiel signaal en in sommige gevallen helemaal geen signaal.

Mobiele signaalproblemen worden over de hele wereld ervaren en het frustrerende is dat het super moeilijk is om een oplossing te vinden. Dat is waarom we hier zijn!

Met meer dan 10 jaar professionele ervaring hebben wij gewerkt om onze klanten te helpen met hun slechte signaalproblemen en om ervoor te zorgen dat ze altijd verbonden blijven.

Waarom Heb Ik Slecht Signaal In De Eerste Plaats?

Om beter te begrijpen waarom een Repeater uw slechte signaalproblemen zal oplossen, moet u eerst weten wat deze problemen veroorzaakt. Slechte signaal is meestal het gevolg van de 3 volgende redenen:

  • Bouwmaterialen binnen het gebouw
  • Objectinterferentie tussen het gebouw en de zendmast
  • Afstandsproblemen tussen het gebouw en de zendmast

De belangrijkste oorzaak van een slecht mobiel signaal wordt veroorzaakt door de materialen in uw gebouw, zoals staal, beton en/of isolatiematerialen. Dit voorkomt signalen van buitenaf binnen te komen. Ook grote bos gebieden of bijna elk soort object dat uw gebouw omringd of omsingeld, kan het mobiele signaal verstoren. Of u bent onvermijdelijk te ver verwijderd van de dichtstbijzijnde mobiele zendmast.

Mobiele signaal is samengesteld uit radiogolven. Bijvoorbeeld een autoradio: soms ontvangt u een sterk radiosignaal en u luister naar uw favoriete muziek en plotseling heeft u geen signaal meer vanwege de afstand tussen de radio zendmast en uw auto groter wordt.

Mobiel signaal is hetzelfde en soms is de afstand tot de zendmast van uw netwerkaanbieder de reden dat u een slecht mobiel signaal hebt.

We Zign Hier Om Te Helpen!

Wij begrijpen dat het niet eenvoudig is om een slecht mobiel signaal of een trage data verbinding te hebben.

En we begrijpen ook hoe moeilijk het is om een snelle en eenvoudige oplossing voor deze problemen te vinden.

Daarom zijn we hier!

Wij willen u niet alleen helpen bij het vinden van de perfecte mobiele repeater, maar we willen u ook helpen met het installeren van onze mobiele repeater met de hulp van ons professionele installatieteam.

Met duizenden tevreden klanten willen we dat u deel uitmaakt van het team van Mobile Repeater en afscheid neemt van uw slechte mobiele signaalproblemen!

Als u vragen heeft of het moeilijk vindt om een mobiele repeater te vinden die voor u werkt, bel of stuur ons een e-mail. U kunt ook ons een bericht sturen via onze Live-Chat op onze mobiele repeater Website.

Wij zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en/of twijfels weg te nemen.

Mobielversterkers.nl biedt voor bedrijven in Europa technologische communicatie oplossingen die de signaalsterkte van mobiele apparaten versterken.

Onze lijn van Mini-Cell Tower productoplossingen (normaliter aangeduid als onze MCT product serie) kunnen worden toegepast op commerciële bedrijventerreinen, flatgebouwen, onroerend goed firma’s, hogescholen, universiteiten, hotels, resorts, ziekenhuizen, medische laboratoria, industriële complexen en vele andere locaties binnen het bedrijfsleven.

De geschoolde technici hebben bewezen over een brede expertise te beschikken met betrekking tot het installeren in verschillende complexen van het bedrijfsleven en zijn in staat om voor alle toepassingen een maatwerk oplossing te creëren.

Entertainment & Hospitality

Entertainment en Hospitality. Gasten en klanten van faciliteiten zoals hotels, resorts en casino’s verwachten dat ze toegang hebben tot de communicatiemiddelen die ze gewend zijn in hun dagelijks leven, zelfs als ze niet thuis zijn.

Het is voor deze faciliteiten belangrijk dat zij deze voorzieningen, ter tevredenheid aan hun klanten bieden. Door het leveren van betrouwbare en uitgebreide dekking op het gehele terrein en voor verschillende draadloze providers zal de behoefte van de klant tijdens het verblijf bevredigd worden.

Ziekenhuis en Medische Laboratoria

Ziekenhuis en Medische Laboratoria. Medische laboratoria en ziekenhuizen zijn leiders in de technologische ontwikkelingen.

Hoewel er materialen zijn, die gebruikt zijn in de bouw en onderhoud van het gebouw, die effect kunnen hebben op de signaalsterkte, zijn wij in staat om dekking te bieden in het gehele gebouw zonder dat deze signalen effect hebben op medische apparatuur, wat zo essentieel is in deze faciliteiten.

Communicatie en andere mobiele toepassingen zijn essentieel voor de werknemers en klanten in deze stressvolle werkomgeving.

Universiteiten & Onderwijs instellingen

Onderwijsinstelling zijn in de loop der jaren flink uitgebreid.

Uitgespreid over grote campussen die bestaan uit meerdere gebouwen waaronder collegezalen, laboratoria, eetzalen en slaapzalen is de mogelijkheid tot connectie belangrijker dan ooit geworden.

Zowel studenten als docenten zijn steeds meer afhankelijk van de draadloze dekking, voor veiligheid, comfort en informatie-inwinning. Wij kunnen u de dekking bieden die u nodig heeft voor op de campus, groot of klein.

Appartementen-complexen/ Onroerend goed firma’s

Onroerend goed firma’s en appartementencomplexen kunnen, ten behoeve van de huurders en eigenaren, veel baat hebben bij de Mini-Cell TowerTM bedrijfsoplossing om het signaal te versterken.

Wij installeren oplossingen in gebouwen tot een hoogte van 70 verdiepingen en tot een breedte van honderden hectares. Door te beschikken over de topkwaliteit communicatiemogelijkheden, zorgt u ervoor dat uw klanten tevreden blijven en zal het de winst vergroten.

VUL HET FORMULIER IN EN WIJ NEMEN CONTACT MET U OP VOOR HET MAATWERK VOOR UW BEDRIJF
Contact Informatie

Copyright © 2020 MobielVersterkers and All Rights Reserved.

Translate »