FAQs

Zijn mobiele versterkers gecertificeerd?

Ja, al onze versterkers zijn CE- en R & TTE-gecertificeerd.

Kan een mobiele versterker helpen met mijn signaal?

Ja, de installatie is eenvoudig en duurt ongeveer 15 minuten. De meeste gebruikers van mobiele telefoons hebben netwerkproblemen ondervonden tijdens hun totale gebruik van mobiele telefoons.

Gebrek aan signaal, verbroken verbindingen en slechte kwaliteit wordt veroorzaakt door een zwak signaal en netwerkoverbelasting.

Als u een van deze symptomen ervaart in uw huis / kantoor, opslagruimte, openbare ruimte of voertuig, kan een mobiele versterker het zwakke signaal versterken en u volledige ontvangst geven (4 of 5 streepjes), wat resulteert in een sterk en duidelijk mobiel signaal.

Hetzelfde geldt als u een zwak of langzaam signaal ervaart op sms, 3G-breedband, WAP of andere mobiele functies, een winstpakket kan u helpen. Voor breedbandgegevensdiensten zal een mobiele versterker niet alleen het bereik verbeteren, maar ook de gegevensoverdrachtssnelheden versnellen; op deze manier haalt u het volledige potentieel uit uw gsm of 3G-datakaart.

Houd er rekening mee dat een mobiele versterker geen signaal kan produceren in een gebied zonder ontvangst. Een mobiele versterker KAN een ZEER ZWAK signaal versterken, dus het uitgangssignaal is ZEER STERK.

Een manier om ervoor te zorgen dat de mobiele versterker voor u werkt, is door een locatie te zoeken, bij u thuis of buiten in de directe omgeving, waar uw mobiele telefoon een bepaald deel van het signaal oppikt, zelfs als het signaal zwak is.

Hier zal een mobiele versterker uw zwakke signaal versterken en zal er een sterk signaal worden geproduceerd aan het uitgangssignaal. Heeft u vragen of wilt u een oplossing bespreken, neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik thuis een mobiele versterker gebruiken?

Ja, Mobile Amplifier-producten zijn speciaal ontworpen voor eenvoudige installatie en kunnen zowel bij u thuis als in een bedrijf worden gebruikt. Veel gebruikers willen hun gsm gebruiken in plaats van de dure vaste lijnen en velen hebben een sterker signaal nodig voor hun thuiskantoor.

Kan ik een product van een mobiele versterker in mijn bedrijf gebruiken?

Absoluut. De meeste bedrijven investeren veel geld in abonnementen op mobiele diensten ten behoeve van de eigenaren, medewerkers en klanten. In een zakelijke situatie is meer dan waar dan ook een mobiel fort noodzakelijk, geen luxeartikel.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een mobiele versterker?

Het meest voor de hand liggende voordeel van het gebruik is de versterking van het mobiele signaal. Het signaal is het beste in het gebied waar de versterker is geplaatst.

Als er bijvoorbeeld een mobiele versterker is geïnstalleerd, wordt een gebied waar u een onbetrouwbaar signaal van slechts 1 of 2 streepjes heeft, omgezet naar een gebied waar u de volledige 4 streepjes ontvangst heeft. In sommige gevallen kunnen mensen die geen signaal ontvangen, een mobiele hotspot creëren.

Deze verbetering van de mobiele ontvangst zal resulteren in een betere, duidelijkere telefoonkwaliteit en minder verbroken verbindingen.

Mobiele versterkers verbeteren ook het signaal voor breedband datadiensten zoals EVDO, HSDPA etc. zodat de snelheid toeneemt.

Welke frequentieversterker heb ik nodig?

De meeste mobiele providers zenden hun netwerk uit op een 900 of 1800 MHz-frequentieband, of beide. Snelle datanetwerken of 3G-diensten worden uitgezonden op de 2100 MHz-band.

Om compatibiliteit te garanderen, moet uw versterker dezelfde frequentie gebruiken als uw mobiele provider. Neem contact op met ons ondersteuningscentrum om te bepalen welke versterker u nodig heeft. Het ondersteuningscentrum kan u adviseren over het model dat het beste bij u past.

Kan ik de versterker zelf installeren?

Absoluut. Er is geen technische kennis vereist om het mobiele versterkerpakket te installeren. Elk pakket bevat alles wat u nodig heeft om de mobiele dekking in uw huis / kantoor te verbeteren. Het pakket bevat ook de instructies die u stap voor stap door de eenvoudige installatie leiden

Welke betaalmethode heeft u?

U kunt uw bestelling betalen met uw creditcard, via iDeal, PayPal, Sofort Banking, Bancontact / MisterCash of bankoverschrijving.

Is betaling via overschrijving mogelijk?

Ja dit is mogelijk. Bij stap 2/2 van het uitchecken kiest u voor de betalingsmethode bankoverschrijving. U ontvangt dan een betaallink en details voor het overmaken van het bedrag binnen 24 uur.

Is betaling mogelijk via Bancontact / MisterCash?

Ja dit is mogelijk. Bij stap 2/2 van de check-out kies je voor betaalmethode Bancontact / MisterCash. U ontvangt dan binnen 24 uur van ons een betaallink voor het betalen van uw bestelling.

Is betaling mogelijk via Sofort Banking?

Ja dit is mogelijk. Bij stap 2/2 van het afrekenen kiest u voor de betaalmethode Sofort Banking. U ontvangt dan binnen 24 uur van ons een betaallink voor het betalen van uw bestelling.

Hoe wordt mijn versterker geleverd?

Alle bestellingen worden verzonden via DHL Express en worden normaal gesproken binnen 1 tot 4 werkdagen geleverd. Uw bestelling wordt verzonden vanuit ons magazijn en u ontvangt informatie zodat u uw bestelling kunt volgen zodra deze vanuit het magazijn is verzonden. Als u vragen heeft over de status van uw bestelling, kunt u ook contact met ons opnemen.

Heeft u een retourbeleid?

Ja, we bieden een geld-terug-garantie van 15 dagen. U kunt de signaalversterker binnen 15 dagen na ontvangst retourneren voor terugbetaling. Retourzendingen moeten voor verwerking naar onze locatie worden teruggestuurd. Neem contact met ons op om een retour te verwerken. Geretourneerde goederen moeten alle originele onderdelen, documentatie, garanties en verpakking bevatten en moeten in dezelfde staat verkeren als toen u ze ontving.

Restitutie voor het geretourneerde product dekt de productprijs en btw. Verzend- en administratiekosten worden niet gerestitueerd. Voor retourzendingen die niet aan de eisen voldoen, wordt een ompakvergoeding van 20% van de koopsom (exclusief BTW) in rekening gebracht. Voor beschadigde producten, cosmetisch of anderszins, wordt een vergoeding voor herbevoorrading in rekening gebracht, die van geval tot geval zal worden beoordeeld.

Als de bestelling is verzonden, is het de verantwoordelijkheid van de koper om de bestelling in ontvangst te nemen en eventueel te retourneren volgens het retourbeleid. Bestellingen die op het opgegeven afleveradres worden geweigerd, kunnen 20% herverpakkingskosten in rekening brengen.

Zijn alle versterkers hetzelfde?

Mobile Amplifiers biedt de grootste selectie oplossingen voor mobiele dekking op de markt. Met onze ruime keuze aan oplossingen garanderen we dat we de juiste keuze voor jou hebben!

Versterkereenheden variëren afhankelijk van de frequentie en het vermogen.

Verschillende providers gebruiken verschillende netwerken om hun signalen uit te zenden. We hebben single-band versterkers voor specifieke netwerken, dual-band versterkers die werken op meerdere netwerken en tri-band versterkers die werken op meerdere netwerken en 3G. Onze oplossingen variëren op basis van vermogen, dat wil zeggen, effectief dekkingsgebied.

Onze producten zijn geschikt voor kleine kantoren en woningen kleiner dan 250 vierkante meter, maar ook voor locaties van 5000 vierkante meter of meer, zoals ziekenhuizen, hotels en commerciële kantoorgebouwen. Onze oplossingen zijn gecategoriseerd in ‘Home / Business Solutions’ of ‘Building Amplifiers’. Heeft u een specifieke behoefte en wilt u met een van onze technische teams spreken, neem dan contact met ons op.

Wat maakt Mobile Amplifier anders dan de concurrentie?

Wij zijn nummer 1 in dienstverlening aan klanten en trots op ons product, kennis en ervaring. We bieden ook graag de Prijsmatchgarantie aan.

We begrijpen dat er concurrentie is op onze markt, maar we zijn van mening dat onze producten van superieure kwaliteit zijn ten opzichte van onze concurrenten.

We waren het eerste bedrijf in de regio dat mobiele versterkers verkocht en sindsdien zijn er verschillende bedrijven gekomen en gegaan. Veel concurrenten hebben ons productmerk, onderdeelnummers, FAQ en testimonials online van ons gestolen en adverteren met VALSE informatie.

Laat u niet misleiden door hen, wij zijn de fabrikant en hebben een team van medewerkers in dienst, inclusief technische ondersteuning en telecomingenieurs, zij staan ​​klaar om uw vragen te beantwoorden. Een ander punt dat ons onderscheidt van onze concurrentie is de topkwaliteit van onze producten.

Omdat we onze producten eigenlijk produceren in plaats van ze bij een bedrijf in China te kopen, kunnen we u de goedkoopste prijzen en de beste kwaliteit garanderen. Onze producten zijn van zo’n hoge kwaliteit dat we rechtstreeks samenwerken met de netwerkbeheerders die hun klanten naar ons sturen om de behoefte van de klant aan volledige dekking op te lossen.

Voor het gebruik van deze apparatuur is mogelijk een vergunning vereist. Neem contact op met de bevoegde overheidsinstantie. Signalbooster.eu kan u geen goedkeuring of licentie verlenen voor de gekochte apparatuur op deze website, deze opvragen bij het netwerk of de relevante geregistreerde autoriteit.

Volgens de R & TTE-richtlijn zijn al onze versterkers volledig in overeenstemming met de richtlijn en CE-goedgekeurd door de vergunningverlenende autoriteit.

Copyright © 2020 MobielVersterkers and All Rights Reserved.

Translate »