Eenvoudig te installeren versterker

 • Installatie-Instructies

  1. Installeer een externe antenne.

  2. Installeer versterker aan de binnenkant van de muur.

  3. Bevestig de meegeleverde binnenantenne.

  4. Trek een kabel van de externe antenne naar de versterker.

  5. Sluit de versterker aan op je stopcontact en schakel hem in.

  6. Draai de externe antenne totdat u het best mogelijke resultaat binnenin bereikt.

 • Onze mobiele signaalversterkers zijn uiterst eenvoudig te installeren en geven gegarandeerd een extreme boost aan uw gsm- en 3G-signaal
  Ze werken door het gsm-signaal over een breed spectrum te verzamelen en dit signaal bij u thuis of op kantoor te versterken. Het installeren duurt een paar minuten en je ziet meteen een aanzienlijke verbetering in je telefoonsignaal.

  De kwaliteit van onze producten is erg belangrijk voor ons bij Mobile Amplifiers, daarom maken we onze eigen apparaten om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen.

  Elk pakket wordt geleverd met eenvoudig te volgen instructies, gratis telefonische ondersteuning, een geld-terug-garantie en een jaar garantie.

 • Het pakket werkt met alle soorten telefoonmodellen, maar niet met alle netwerken, dus zorg ervoor dat u het juiste pakket kiest voor het netwerk waarop u zich bevindt. Ook beschikbaar zijn de netwerkversterkers voor meerdere netwerken, of dual-bands, die op alle netwerken werken Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste pakket, neem dan contact met ons op via sales@mobielversterkers.nl of gebruik de Live Chat en wij helpen u graag verder.

Copyright © 2020 MobielVersterkers and All Rights Reserved.

Translate »